Mihin kaikkeen OP Kausiauto on hyvä valinta

OP Kausiauto on paras ratkaisu, kun haluat joustavan tavan autoilla. Ei pitkiä sitoutumisaikoja ja voit vaikka vaihtaa autoa helposti elämäntilanteesi mukaan.

Kausiauto, projektiauto, reissuauto, odotusajan auto, loma-auto, minileasing, sijaisauto, vara-auto...

Nimityksiä joustavalle autolle ja sen käyttötarpeelle on varmasti yhtä monta erilaista kuin kuskejakin. Listasimme alle miksi OP Kausiauto on järkevä valinta.

Nainen vuokraamassa OP Kausiautoa rennosti sängyltä

Helppo kuin vuokra-auto

Otimme kaikki vuokra-auton hyvät puolet ja laitoimme vielä päälle reilut ja läpinäkyvät vakuutukset. OP Kausiautoilu on kuin auton vuokrausta, paitsi että päätät itse koska haluat auton palauttaa. Vuokra-auton joustavuus on nyt sinun aikataulujesi mukaista.

Rennot miehet puvussa istumalla kaiteella

Leasing edut ja hinnoittelu

Tuntuvatko leasing -sopimukset ikuisuuden mittaisilta? OP Kausiautossa et joudu sitoutumaan vuosiksi, sillä minimitilausaika on 1kk. Voit myös valita kolmen tai kuuden kuukauden aloituskauden, jolloin säästät kuukausihinnoissa. Palvelua voisi kutsua vaikka minileasingiksi. Autoilet ilman autoilun murheita, kuten huoltoja tai korjauksia, me hoidamme ne puolestasi. Saat siis kaikki leasing -edut, etkä joudu sitoutumaan pitkäksi ajaksi.

Joulupukki auton ratissa

Turku, Helsinki, Tampere, Korvatunturi... Vuokraa missä vain.

Haluatko vuokrata auton alle vaikkapa Turussa? Onnistuu. Helsinki? Hoituu. OP Kausiauton saat koko valtakunnassamme, ainoana poikkeuksena on Ahvenanmaa. Auton vuokraus nopeasti sivuiltamme, toimitus helposti kotiovellesi.

Auton takakontti täynnä tavaraa

Kaikkiin elämän autotarpeisiin

OP Kausiautosta voit vuokrata juuri tarpeisiisi sopivan auton. Valikoimissamme on niin henkilöautoja, farmariautoja, pakettiautoja ja kuorma-autoja. Vuokraa ensin vaikkapa kaupunkiajoon pikkuauto ja kun tulee tarvetta isommalle autolle, niin voit valita valikoimistamme vaikkapa pakettiauton ja vuokrata helposti sellaisen.

Morsian nousemassa autosta

Turvallista auton vuokrausta

Joskus uusinkin tekniikka saattaa yllättäen pettää, mutta se ei tarkoita että jäisit pulaan. OP Kausiautoon kuuluu aina ympärivuorokautinen tiepalvelu joka kattaa koko maan. Rentoja kilometrejä ilman perinteisiä autoilun murheita.

Laatikoita huoneessa ja miehen jalat

Projektiauto työn pituuden mukaan

Mökkiprojekti? Isompi muutto? Käytä autoa juuri niin pitkään kuin tarve on. OP Kausiauto on täydellinen projektiauto, sillä sinun ei tarvitse murehtia liian nopeasta palautuspäivästä. Tämän vuokra-auton saa palauttaa, kun itselleen sopii ja mikä parasta, me myös haemme sen kotioveltasi.

Valitse 1-sarjalainen tai vaikka Caddy, sillä valikoimista löytyy jokaiselle sopiva ajoneuvo.

BMW 1-sarjalainen

Älä enää aikaile, vaan siirry joustavan autoilun pariin jo tänään. Se on fiksua ja helppoa. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa sopiva ajoneuvo.

Tutustu valikoimaan

OP Kausiauto -palvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää. OP Kausiauto on oma palvelukokonaisuus, johon ei sisälly OP Ryhmän asiakasetuja, eikä omistaja-asiakkaan OP-bonuksia. OP Kausiauto pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin. Autot toimittaa Europcar. Vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy. Maksunvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy.

OP Kausiauto -palvelu on auton vuokrausta kuukaudesta pidemmäksi ajaksi. Valikoimaan kuuluu henkilöautoja, pakettiautoja ja kuorma-autoja.

Etsitkö autoa pidemmäksi ajaksi?

Tutustu OP Kulku -palveluun.

Tutustu