Pyytämäsi sivu on siirretty

Tiivistämme yhteistyötä Europcar Suomen kanssa. OP Kausiauto -palvelun operointivastuu siirtyy liiketoimintakaupan myötä Europcarille ja samalla palvelun nimi muuttuu Europcar Kausiauto -palveluksi. Tehty kauppa ei vaikuta millään lailla olemassa oleviin vuokraussuhteisiin, palveluehdot säilyvät ennallaan.

Alla olevasta linkistä poistut OP:n sivustolta ja siirryt Europcar Kausiauto -palveluun pyytämällesi sivulle:

Europcar Kausiauto -palveluun

Tuttu asiakaspalvelu palvelee vanhoja ja uusia asiakkaita uusilla yhteystiedoilla. Europcar Kausiauto asiakaspalvelun yhteystiedot ovat asiakaspalvelu@kausiauto.fi ja 0403 062 626. Asiakaspalvelu palvelee klo 6-23.

OP Kausiauto -palvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää. OP Kausiauto on oma palvelukokonaisuus, johon ei sisälly OP Ryhmän asiakasetuja, eikä omistaja-asiakkaan OP-bonuksia. OP Kausiauto pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin. Autot toimittaa Europcar. Vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy. Maksunvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy.

OP Kausiauto -palvelu on auton vuokrausta kuukaudesta pidemmäksi ajaksi. Valikoimaan kuuluu henkilöautoja, pakettiautoja ja kuorma-autoja.