OP Kausiauto on paras ratkaisu, kun yrityksesi autoilun tulee olla joustavaa.

Tilaa helposti netistä vähintään kuukaudeksi ja saat auton käyttöösi jopa huomenna. Mikäli tarve muuttuu kesken kauden, myös auton mallia on mahdollista vaihtaa. Vältä suuret kertainvestoinnit ja pidemmät sopimukset: OP Kausiautolla palautuksesta päätät sinä.

Pienyrittäjille, uusille yrityksille, sesonkikäyttöön, autoeduksi isompaan yritykseen, käyttöautoksi uusille tai määräaikaisille työntekijöille...
OP Kausiauto on aina järkevä valinta

Kalenteri

Joustava muuttuviin tilanteisiin

Ei haittaa, vaikka projekti venyisi tai aikataulut muuttuisivat lennosta. OP Kausiauto on järkevä valinta, sillä voit palauttaa sen silloin kun sinulle sopii. Valitsemasi aloituskauden jälkeen maksat vain käyttämistäsi päivistä.

Kolikko säästöön

Säästä aikaa ja rahaa

Nopea tilaus suoraan netissä ja auton toimitus jopa seuraavaksi arkipäiväksi haluamaasi osoitteeseen. OP Kausiautolla säästät yrityksen aikaa ja rahaa. Kun palautuksen aika koittaa, me myös haemme auton oveltasi.

Selkeät dokumentit

Selkeä hinnoittelu

Ei käsittelykuluja, ei luovutusmaksuja, vain yksi kiinteä kuukausihinta. Kuitit suoraan sähköpostiisi. Toimitamme myös verotusarvolaskelman sähköisesti. Maksat erikseen ainoastaan polttoaineista.

Suojaava sateenvarjo

Aja huoletta, me vakuutamme

OP Kausiautoissa on aina kattava Liikenne- että Kaskovakuutus. Voit katsoa tarkat vakuutusehdot tästä: OP Vakuutus Oy:n Isokasko https://www.pohjola.fi/loso/1333691.pdf

Pienestä isoksi

Hyvä valinta aloittavalle yrittäjälle

Ovatko tulevat kassavirtasi vielä epävarmoja? Ei huolta, OP Kausiautolla saat yrittäjyyden alkuvaiheeseen tarvittavaa joustavuutta, kun et joudu sitoutumaan pitkiksi ajoiksi.

24h tiepalvelu

24h tiepalvelu turvanasi

Joskus uusinkin tekniikka saattaa yllättäen pettää, mutta se ei tarkoita, että jäisit pulaan. OP Kausiautoon kuuluu aina ympärivuorokautinen tiepalvelu, joka kattaa koko maan. Voit siis ajella luottavaisin mielin ja keskittyä yrityksesi asioihin.

Valitse 5-sarjalainen tai vaikka Transporter, sillä valikoimista löytyy jokaiselle yritykselle sopiva ajoneuvo.

BMW 5-sarjalainen

Älä enää aikaile, vaan siirrä yrityksesi joustavan autoilun pariin jo tänään. Se on fiksua ja helppoa. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa sopiva ajoneuvo.

Tutustu valikoimaan

OP Kausiauto -palvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää. OP Kausiauto on oma palvelukokonaisuus, johon ei sisälly OP Ryhmän asiakasetuja, eikä omistaja-asiakkaan OP-bonuksia. OP Kausiauto pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin. Autot toimittaa Europcar. Vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy. Maksunvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy.

OP Kausiauto -palvelu on auton vuokrausta kuukaudesta pidemmäksi ajaksi. Valikoimaan kuuluu henkilöautoja, pakettiautoja ja kuorma-autoja.

Etsitkö autoa pidemmäksi ajaksi?

Tutustu OP Kulku -palveluun.

Tutustu